“Çfarë pashë brenda atyre mureve” Elvisi takon tre fëmijët e paralizuar, biseda me nënën e përvuajtur

Elvis Naçi shkojë personalisht t’i vizitojë tre fëmijët e paralizuar dhe nënën e tyre të përvuajtur. Me të hyrë në banesë, Elvisi përqafon Lirien. Fëmijët edhe pse të përvuajtur, janë të buzëqeshur. E mirpresin Elvisin, teksa Liria i tregon për kushtet e saj të vështira. Jeton në një shtëpi me qira dhe nuk ka mundësi … Continue reading “Çfarë pashë brenda atyre mureve” Elvisi takon tre fëmijët e paralizuar, biseda me nënën e përvuajtur