Fotot mbresëlënëse të botës ‘bardh e zi’

 Fotot mbresëlënëse të botës ‘bardh e zi’

Ashtu siç thotë shprehja, bota nuk është bardh e zi, por këto foto nxjerrin në pah bukurinë e botës e natyrës të kapur në veçse dy ngjyra e shkrirjen mes tyre.

Fotot janë pjesë e një konkursi të realizuar nga revista “B & W Minimalism” (Minimalizmi Bardh e Zi). Gjyqtarët zgjodhën një grup prej 1470 fotografish nga vende të ndryshme të botës, ndërsa fitues doli një foto e një britaniku të quajtur Tim Nevell, i cili kapi në aparat vijën e një rruge në Islandë të rrethuar nga dëbora.

Më poshtë gjeni disa imazhe me të vërtetë të mrekullueshme, të kapura në bardh e zi dhe të përcjella në median e huaj