Ismail Keta suprizon Klevisin, merr përsipër ta trajnojë

 Ismail Keta suprizon Klevisin, merr përsipër ta trajnojë

Ismail Keta sportisti i njohur ishtë sot pjesë e emisionit Shqiptarët për Shqiptarët. Ai udhëtoi posaçërisht nga Gjermani në Vlorë vetëm për të suprizuar Klevisin. Klevisi në kushtë të vështira ekonomike apeloi së bashku më familjen e tij për ndihmë, por këto kushte të vështira e kushtëzonin dëshirën  për të ndjekur ëndrrën e tij   sportin që ai dëshiron. Islamil Keta i bëri një suprizë Klevisit duke i treguar peripecitë që ai ka kaluar në jetë. Ai tregon se kishte erdhur nga një familje e varfër dhe udhëtimi në Gjermani ishte shoqëruar me vëshitrësitë e veta. Për të siguruar jetesën i duhet të punonte jo vetëm një punë por disa të tjera. Ismaili me modesti i shpjegonte Klevisit se ëndrra duhet ndjekur. Ismail Keta merr përsipër të trajnojë Klevisin