“Le t’i tregojmë botës se kush është Shqipëria e vërtetë”

 “Le t’i tregojmë botës se kush është Shqipëria e vërtetë”

Videoja e një të riu shqiptar është kthyer në virale ditët e fundit. Nga Vermoshi në Konispol, Erald Halili ka sjellë pamje me dron të bukurive të Shqipërisë, e cila me të vërtetë është e pasur, e hijshme, e bukur në çdo cep të saj.

Video është parë gjerësisht aqsa djalit i ka shkruar dhe themeluesi i rrjetit social Facebook Mark Zuckerberg në lidhje me pamjet për bukurinë e Shqipërisë.

 “Çfarë po ndodh në Shqipëri në këto momente? Unë kam parë postimin tënd kudo në Instagram Stories. Urime”, thuhet në mesazhin e themeluesit të Facebook