Misioni ynë nuk ka përfunduar… Rikthehet ‘Shqiptarët për Shqiptarët’

 Misioni ynë nuk ka përfunduar… Rikthehet  ‘Shqiptarët për Shqiptarët’

Kudo ku ka shqiptarë që kërkojnë ndihmë, ne do të jemi atje. Në Shqipëri, në Kosovë, në Maqedoni e në të gjitha trevat ku rreh zemra me gjak shqiptari, ne do t’i përgjigjemi thirrjes suaj.

Edhe për këtë 2021, jemi këtu për t’i dhënë shpresë shqiptarëve, për të sjellë një model ndryshe nga të tjerët… për të ndriçuar sytë e jetimëve, për të ndihmuar në shërimin e të sëmurëve e për t’i zbardhur jetën të pamundurve.

Jemi ‘Shqiptarët për Shqiptarët’ dhe në zemër e mendje jemi NJË me ju, shqiptarët

Misioni ynë nuk ka mbaruar… Emisioni juaj më i dashur do të hapë siparin javën e ardhshme.

A jeni gati “Shqiptarët për Shqiptarët”?