Në ndihmë të shqiptarëve! “Firdeus” shpërndan mijëra pako ushqimore për nevojtarët

 Në ndihmë të shqiptarëve! “Firdeus” shpërndan mijëra pako ushqimore për nevojtarët

Fondacioni “Firdeus” ka shpërndarë pako ushqimore për shqiptarët në nevojë. Pakot me ushqimet bazike janë shpërndarë jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Kosovë e Maqedoninë e Veriut.

E teksa muaji i shenjtë i Ramazanit është drejt fundit, po ndajmë këto pamje e foto të familjeve dhe shqiptarëve të ndihmuar.