Një urë që “valëzon në ajër”

 Një urë që “valëzon në ajër”

Nëse ka një urë të bukur për nga mënyra e konstruktimit të saj, ajo padyshim që gjendet në Kinë. Ura Ryui është një krijim përtej të zakonshmes dhe duket sikur ‘valëzon’ në ajër, mes një kanioni në lartësinë 140 metër.

Ura e gjatë 100 metra dhe e krijuar në fomën e një zinxhiri të ADN-së, ndodhet në luginën Shenxianju në provincën e Zhejiang.

Struktura përbëhet nga tre kalime të veçanta, të ndërtuara po ashtu dhe me xham transparent.