“Për ne ky gjest i juaji, do të thotë shumë” Në ndihmë të të moshuarve shqiptarë

 “Për ne ky gjest i juaji, do të thotë shumë” Në ndihmë të të moshuarve shqiptarë

Të moshuarit janë një pjesë e çmuar e Shqipërisë sonë, një shtresë që kërkon jo vetëm respekt por edhe përkujdesjen e duhur.

Pikërisht mbi detyrën e përkujdesjes, Spitali Continental ka vendosur që të kryejë një shërbim për disa të moshuar në një qendër sociale të vendit.

Stafi mjekësor ka udhëtuar për të kryer një sërë analizash e shërbimesh mjekësore për të moshuarit në qendrën sociale.

Në këtë video mund të shikoni vizitën dhe disa fjalë të bukura nga këta të moshuar… fjalë të cilat janë një shpërblim i mrekullueshëm.