‘Shefe’ Suzi! 2 vjeçarja që ka hapur emision gatimi, hit në rrjetet sociale

 ‘Shefe’ Suzi! 2 vjeçarja që ka hapur emision gatimi, hit në rrjetet sociale

E ka nisur gatimin që në moshën 2 vjeçe. Kjo është Susie (Suzi) dhe ka shumë dëshirë t’ju mësojë juve apo fëmijëve tuaj kënaqësinë e të gatuarit.

Suzi bën të gjitha llojet e ëmbëlsirave dhe i shpjegon ato me të folurën e saj të bukur. Ajo ka kanalin e saj në youtube  dhe ndiqet me kërshëri nga shumë persona, veçanërisht në rrjetet sociale.

Nëse doni që t’i njihni fëmijët tuaj me gatimin, ‘shefe’ Suzi është personi i duhur.

(Video e mësipërme ku Suzi është 2 vjeçe dhe më poshtë kur është 4 vjeçe)