Shqiptarët i rikthejnë buzëqeshjen 8 jetimëve nga Kosova

 Shqiptarët i rikthejnë buzëqeshjen 8 jetimëve nga Kosova

Rasti i publikuar tek Shqiptarët për Shqiptarët, një nënë nga Malisheva e rrethuar nga vërfëria e madhe kishte rritur e vetme 8 fëmijë jetimë. Shtëpia ku ata banonin ishte e pa përshtatshme për banese. Shqiptarët nuk qëndruan indiferente por u bënë bashkë dhe rikthyen buzëqeshjen tek kjo familje. Një Shqiptar bamirës nga Gjermania ofroi mundësi pune për njerin prej tyre.