Shqiptari i Amerikës plotëson shumën për banesën e dy jetimëve

 Shqiptari i Amerikës plotëson shumën për banesën e dy jetimëve

Shqiptarët për Shqiptarët nuk e lanë të vetme në vuajtjet e saj gjyshe Rrahimen dhe dy jetimët. Lutjes së gjyshe ‘Pupit’ siç i thonë fëmijët nënës, iu përgjigjën me një banesë të re në Durrës. Për shtëpinë kontribuoi dhe një shqiptar, emigrant në Amerikë, i cili ishte prekur thellësisht nga rrëfimet e dy jetimëve.

Por gjyshes dhe fëmijëve kur shkojnë në pallatin e ri, i bëhet një surprizë e bukur. Për më tepër shikoni klipin.