Tags : Adni Pruthi

Model i edukatës së duhur, shikoni se çfarë bëjnë këta

Edukata e fëmijëve dhe vlerat në të cilat ata besojnë janë të një rëndësie të veçantë jo vetëm për një familje, por për të gjithë shoqërinë. Dhe vlerat dhe edukata e këtyre dy fëmijëve nga Prishtina, është e denjë për t’u bërë lajm, sepse jep shembullin e duhur. Adniu dhe Dielli, po ktheheshin së bashku […]lexo më shumë...