Tags : Aferdita Keta

“Zoti e ka shkruar” Sprovat dhe mundimet e një nëne

Dhjetëra familje në Shqipëri përballen me lajmin se vajza apo djali i tyre vuan nga çrregullime të spektrit autik. Kush më shumë e kush më pak, autizmi është një gjendje të cilës shkenca nuk ia ka gjetur zgjidhjen. Në shumicën e rasteve të fëmijëve autikë, barra kryesore bie me prindërit. Në veçanti për nënën, atë […]lexo më shumë...