Tags : Agroni

Homazh për endacakun që u bë zotëri

Historia e pabesueshme e endacakut që shqiptarët e deshën aq shumë. Pas 60 viteve në rrugë dhe i vetmuar, ‘Shqiptarët për Shqiptarët’ i dhuruan një banesë. Por fatkeqësisht, Agroni ndërroi jetë me dhjetor të 2019.lexo më shumë...