Tags : Al-Eqabi

Një bombë i mori këmbën! Mesazhi i ndjerë i sportistes

Kur ishte vetëm 7 vjeç, shpërthimi i një bombe në shtëpinë e saj në Bagdad (Irak) i mori këmbën. Sot ajo është 30 vjeçe. Quhet Al-Eqabi dhe me profesion është farmaciste. “Nuk ka qenë një rrugëtim i lehtë”-tha e reja për median. Por nuk është profesioni i saj ajo që tërhoqi vëmendjen e medias. Pavarësisht […]lexo më shumë...