Tags : Albina

Jetimet në Kosovë: Mësueset serbe na lidhnin me zinxhir!

Në Prishtinë të Kosovës, dy vajza jetime Dafina dhe Albina enden rrugëve. Motrat kanë histori të trishtuar gati gati të pabesueshme. Historia e tyre i ngjan një skenari filmi. Fati i ka goditur me gurë qysh të vogla, nuk i kursen edhe tani në moshë madhore. Ato nuk i kanë njohur kurrë prindërit e tyre […]lexo më shumë...