Tags : Ali Sami Frasheri

Ali Sami Yen! Si e themeloi djali i Sami Frashërit

Ali Sami ka lindur më 20 maj të vitit 1886 në Stamboll. Mbiemrin e ka Frashëri, pasi babai i tij është Samiu, shkrimtar, filozof dhe një ndër figurat themelore të Rilindjes shqiptare. Ali Sami studion në vitet e gjimnazit në shkollën e Galatasarait në Stamboll dhe në ato kohë zbulon pasionin dhe dashurinë për futbollin. […]lexo më shumë...