Tags : Amri

Historia e vogëlushit që shpëtoi të motrën nga snajperi

“Snajperi e qëlloi motrën në kokë… kisha shumë frikë, por motrën e kapa dhe e zvarrita nga rruga” Këto janë fjalët e Amrit, një 10 vjeçar që jeton në qytetin e Taiz në Jemen, atje ku lufta nuk ka të mbaruar. E motra e tij Rueida, vetëm 6 vjeçe, u qëllua nga një snajper i […]lexo më shumë...