Tags : Ana Tafili

4 vite luftë me kancerin, rrëfimi emocional i gruas: Falini

Prej 4 vitesh përballet me kancerin në vezore. Edhe pse sëmundja i ka prekur organe të tjera në trup, ajo mbetet optimiste, një shembull i mirfilltë se jeta duhet jetuar dhe jo braktisur. Kjo është Ana Tafili dhe në ditën botërore të kancerit, ajo ka përcjellë një mesazh sensibilizues pë gratë e vajzat që përballen […]lexo më shumë...