Tags : Ana

Shqipëria

Ana vuan nga tumori në kokë! Si u mblodhën shqiptarët

  “Më tha një ditë vajza, mami në shkollë nuk po shikoja mirë, mu errësuan sytë dhe më dhemb shumë koka. Erdha në Tiranë me vajzën dhe bëmë një rezoncancë. Doktori më tha vajza ka tumor… nuk dëgjova gjë tjerër më.” Këto janë fjalët e një nëne që përballet me një sprovë të jashtëzakonshme. E bija, […]lexo më shumë...