Tags : Andon Cepe

“Nuk heq dorë, s’ është në zgjedhjet e mia” Historia

Ky është Andon Çepe dhe qëkur ishte 13 vjeç, ka nisur të shkruajë e këndojë këngë. Pasioni për muzikën nuk e ka lënë kurrë në baltë dhe sot studion në shkollën e mesme artistike ‘Feim Ibrahimi’ në Gjirokastër. Por ndryshe nga të tjerët, Andoni është i verbër dhe nuk mund ta ‘shohë’ muzikën e tij. […]lexo më shumë...