Tags : Aqifi

Shqiptarët ndihmojnë Aqifin, i dhurojnë makinë dhe i shlyejnë borxhet

Në një nga ditët më të akullta të dimrit, mes dëborës dhe ngricës, Elvis Naçi, Sidrit Bejleri dhe stafi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” ne News24 vizitoi në banesë Aqifin dhe prindërit, të cilët jetojnë në mjerim dhe përballen me borxhe për t’i siguruar djalit të sëmurë transport për në spital. Elvisi takohet Sidritin dhe […]lexo më shumë...