Tags : Arben Skuka

Diaspora

“Unë vetë po i rris fëmijët jetimë” Mesazhi emocional i

  Mbrëmjen e djeshme emisioni “Shqiptarët për Shqiptarët” përcoli historinë e një familje me jetimë në Bulqizë, e cila jetonte në kushte tejet të vështira fill pas humbjes së kryefamiljarit, minatorit Arben Skuka. Dhjetëra mesazhe u përcollën për këtë familje të vuajtur si dhe për dy familje të tjera me jetimë. Ashtu si kurdoherë, shqiptarët bamirës […]lexo më shumë...