Tags : Arkansas

“Në pension dal kur ta vendosë Zoti lart” Rrëfimi i

Për herë të parë në radhët e policisë ka hyrë në fillim të viteve ’60 dhe që nga ajo kohë nuk ka dashur të heqë nga trupi uniformën. Lc “Buckshot” Smith quhet ky 91 vjeçar,i cili në maj mbush 92. Pasi punoi për 46 vjet si polic, i afroi mosha e pensionit. Ndenji pak muaj […]lexo më shumë...