Tags : Arzie Abdurrahmani

“Sa nuk fluturova! Isha bërë me dy vajza… gëzimi u

11 vite më parë Arzie Abdurrahmani, një shqiptare e Shkupit, solli në jetë dy vajza binjake, por fati e deshi që njëra prej tyre të përballej me një sprovë të rëndë që i burgosi jetën. Tortura e Adisës qëndron në trupin e saj. Vitet kalojnë dhe asaj i vështirësohet frumëmarrja, dhimbjet, vështirësitë. 11 vjeçarja vuan […]lexo më shumë...