Tags : Autizmi

Tre ekspozita pikture! Historia e shqiptarit autik, që e ka

Ky djalosh që shihni në foton e mësipërme është veçse 14 vjeç. Pasion, dëshirë dhe kuptim gjen tek piktura e skulptura. Sirin Leka quhet dhe me origjinë është nga Pogradeci. Prindërit konstatuan çrregullimin e tij në moshën 3 vjeçare dhe që nga ajo kohë i janë gjendur pranë me çfarë të munden. Sirini është i […]lexo më shumë...