Tags : Bajram Qerimi

Pa e menduar dy herë, këta dy policë hyjnë në

Mbrëmjen e të mërkurës një defekt elektrik shkaktoi një zjarr që u shpërnda shpejt në një godinë banimi në Fushë- Kosovë, duke rrezikuar jetën e banorëve atje. Dy policë që ishin pranë ngjarjes kanë ndërhyrë në ndihmë të banorëve duke u përballur me flakët dhe tymin. Një qytetare postoi në rrjetin social foton e dy […]lexo më shumë...