Tags : Bajrishe Uzejri

Burri e braktisi në tokë të huaj, lutjen e kosovares

Jemi ndalur sërish në Gostivar, buzë lumit Vardar, në këtë shtëpizë me llamarina. Këtu jeton një nënë me dy fëmijë, në një dhomë 2 metër katror. Bajrishe Uzejri është 34 vjeç. Bertani është 2 vjeç dhe Asija 8, janë pasuria e saj e vetme. 3 vite më parë, ajo udhëtoi bashkë me burrin për në […]lexo më shumë...