Tags : Balerine

“Njerëzit rreshtohen për ta parë” Historia e 16 vjeçares që

Pa krahë kishte lindur dhe ëndrra e saj për t’u bërë balerinë dukej e parealizueshme. Pavarësisht vështirësise, Vitoria Bueno u regjistrua në klasën e baletit kur ishte 5 vjeçe. Me kalimin e viteve, Vitoria arriti të bëhej balerinë falë talentit dhe sigurisht falë vullnetit për të mos u dorëzuar kurrë. Për shumëkënd, ajo u bë […]lexo më shumë...