Tags : Ballsh

“Sa herë shtrihem them me vete, Zoti lart dhe shqiptarët

“O babi, po unë pse jam kështu… pse jam ndryshe nga të tjerët?” Me këto fjalë i drejtohej të atit një 12 vjeçare. Pyeste përse trupi i saj ishte i përkulur? Përse ajo kishte kaq shumë dhimbje? Luani, i ati, kurrë nuk do t’i harrojë këto fjalë. Kurrë nuk do t’i shqiten nga koka momentet […]lexo më shumë...

Pa baba dhe i vetëm me të ëmën në një

Në Ballsh në një dhomë konvikti jeton një grua me djalin e saj 10 vjeçar Fabion. Babai i Fabios ka ndërruar jete para 5 vitesh gjatë një aksidenti me motor duke e lënë atë jetimë. Fabio me të emën banojnë në një dhomë të vogël konvikti me lagështirë e me pak mobilje ku të merret […]lexo më shumë...

“Hallet e mia i tregoj tek varri i babit” Bamirësi

Nënë, motër, bijë deri tek “burri” i shtëpisë, këto janë rolet që ka kryer një 15 vjeçare shqiptare e cila është përplasur nga fatkeqësia në fatkeqësi gjatë jetës. Rolet që ka luajtur Enila 15 vjeçe nuk janë ato të një aktoreje, por ato të një adoleshenteje që është detyruar të përballet me dhimbje, vuajtje dhe […]lexo më shumë...