Tags : Bamiresia

Përpara se të ikë nga kjo botë, ish- mësuesja 96

Më 9 dhjetor ajo u ‘zhduk’ për disa kohë nga lagja ku jetonte në Xhenova të Italisë. Në fund të vitit të shkuar, ndërroi dhe jetë. Siç u mësua më vonë, pas daljes së testamentit ditët e fundit të këtij shkurti, kjo 96 vjeçare kishte përgatitur gjithçka, përpara se të largohej nga kjo botë. Madje […]lexo më shumë...