Tags : Bardhyl Bakija

Hyri me semafor të kuq, policët i thyejnë brinjët emigrantit

Gjithçka filloi me një gabim të Bardhyl Bakijës, një qytetari që jeton në Holandë. Bardhyli hyn më të kuqe në semafor në orët e vona të natës, duke parë se rruga është e pashqetësuar nga qarkullimi i mjeteve të tjera. Por disa oficerë të policisë në Gjakovë e shohin shkeljen e rregullave të qarkullimit dhe […]lexo më shumë...