Tags : Bekim Kunushevci

Një aksident në punë i mori jetën! Komuniteti shqiptar në

Më 27 mars kishte shkuar në një banesë private për të kryer punime, por aksidentalisht rrëshket duke përplasur fort kokën. Ambulanca e dërgoi në spital dhe për mëse dy ditë qëndroi në koma. Më 30 mars, dha shpirt. Kjo është historia tragjike e një shqiptari të Kosovës, që humbi jetën në qytetin e vogël të […]lexo më shumë...