Tags : besnik haxha

“Ëndrra ime u shua, askush nuk do pranonte një me

Stafi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi drejt Mitrovicës në veri të Kosovës. Dy vëllezër njëri 23 dhe tjetri 18 vjeç vuajnë nga e njëjta sëmundje që ua vështirëson jetën çdo moment. Besnik Haxha është 23 vjeç, studion për inxhinieri dhe teknologji ushqimore. Jeta e tij nuk është aspak normale si e moshatarëve. Kurrizi i […]lexo më shumë...