Tags : Bill Clinton

Dita e kthesës në luftën për Kosovën, fotot e bombardimeve

Si sot 22 vite më parë, NATO nisi bombardimet ndaj Serbisë, me qëllimin për të ndalur represionin e genocidin ndaj shqiptarëve të Kosovës. Më 24 mars rreth orës 20:00 avionët e NATO-s bombarduan poste strategjike të ushtrisë serbe. Urdhrin e dha Presidenti i SHBA-ve të kohës Bill Clinton. “Ne dhe aleanca e NATO-s bëmë të […]lexo më shumë...