Tags : Borxhet e pacienteve

Mjekja që mblodhi mijëra dollarë në bamirësi për të shlyer

Kjo grua ka për detyrë që disa herë në javë të punojë turne 24 orarëshe dhe t’i përgjigjet emergjencave që ndodhin në qytetin ku jeton, përmes ndërhyrjes me helikopter. Aksidentet rrugore me të lënduar apo transportimi nga një spital në tjetrin të pacientëve, janë disa nga emergjencat më tipike me të cilat përballet kjo mjeke […]lexo më shumë...