Tags : Bulqize

Kullën e vjetër e shkatërroi tërmeti, familja në Sopot në

Në fshatin Sopot të Bulqizës banon familja Keta. Historia e tyre ishte në foks të emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” këtë të premte. Kryefamiljari Bashkimi është 61 vjeç, ai banon në këtë fshat me gruan Dritën dhe Ernestin 14 vjeç. Banesa e tyre është kjo kullë e vjetër e cila është bërë e pabanueshme prej dy […]lexo më shumë...

Shtatzënë e më fëmijë për dore në minierë! Surpriza që

Një nënë shtatëzanë nga Bulqiza e rrethuar nga varferia ekstreme detyrohej se bashku me djalin e vogel 4 vjeçar te mblidhte Krom çdo ditë. Shitja e Kromit ishte i vetmi burim financiar për të. Fondacioni Firdeus nën drejtimin e Elvis Naçit i përgatit një suprizë që as vetë Elona nuk e besoi! Ndiqeni Suprizen.lexo më shumë...