Tags : Burgu i Fierit

“Po të isha më i fortë në besimin në Zot,

Në këtë ngrehinë të lartë, rrethuar me mure, tela e armë, jetojnë ata që janë privuar për shkak të fajeve e krimeve të tyre. Lirinë e kanë humbur, një prej elementeve që shumëkush e merr për të mirqenë dhe ia harron rëndësinë. Por ndodh ndryshe këtu, në një vend ku liria është një ëndërr që […]lexo më shumë...