Tags : Caniku

4 jetimët në Pogradec: Babi vdiq se nuk e operonim

Babai u largua nga kjo jetë në shkurt të vitit të kaluar ndërsa shikimi i nënës së tyre po venitet ngadalë, një kujtesë se dhimbja në fakt nuk ka fund. Janë vetëm 4 fëmijë. Vajza më e madhe është 16 vjeç dhe thotë se babai i tyre vdiq për shkak të një tumori në tru. […]lexo më shumë...