Tags : Cassandra Madison

Punonin bashkë në të njëjtin vend, dy shoqet mësojnë se

Të dyja ishin të adoptuara nga familje të ndryshme, por fati e desh që rrugët e tyre të kryqëzoheshin në të njëjtin vend pune. Kjo është historia e Xhulia Tinetit dhe Kasandra Medisonit, dy vajza nga Konektikati i SHBA-ve. Dy vajzat në të 30-tat u njohën në vendin e punës dhe menjëherë u bënë shoqe […]lexo më shumë...