Tags : Cikago

Për 7 vite me radhë ky i ri mbledh veshje

Është pronari i një kafeneje fare pranë stacionit të trenit, por ky i ri mundohet të jetë më shumë se një sipërmarrës. Piter Tomas e quajnë dhe prej 7 vitesh ai mundohet që të ndihmojë të pamundurit me veshje. Me ndihmën e komunitetit dhe miqve të tij, ai drejton një kamion të mbushur me veshje […]lexo më shumë...