Tags : Dallendyshe

Rrëfimi i nënës: Vajza 2 vjeçe ka tumor në kokë!

“Ka tumor cerebral në kokë…unë erdha në spital me idenë mos ishte ndonjë virozë.” Këto janë fjalët e një nëne që përballet me një sprovë të jashtëzakonshme. Vajza e Dallëndyshes ende nuk i ka mbushur dy vjeç dhe pavarësisht se ka kryer operime në kokë, mjekët nuk kanë arritur t’i heqin plotësisht tumorin. Elifi prej […]lexo më shumë...