Tags : Damiano

Duke lexuar me qiri, historia e 8 vjeçarit shqiptar që

Pandemia e tashmë dhe dëbora kanë bërë që mësimi të kthehet në formatin online për shumicën dërrmuese të nxënësve, por jo të gjithë i kanë mundësitë. Ky është Damiano. 8 vjeçari jeton në fshatin Urë të Shëngjergjit (Tiranë) Duket sikur jeta ‘ndalon’ në këtë zonë malore. Vështirësitë nuk mungojnë dhe në darkë duket sikur gjithçka […]lexo më shumë...