Tags : Debra Bondi

“Në këtë botë vijmë për të bërë mirë” Historia e

Miliona njerëz në botë kanë lindur pa dritë në sytë e tyre, pa patur mundësinë që të shohin familjen apo lexojnë një libër. Por kjo grua, është munduar prej 37 vitesh që ta ndryshojë realitetin e të verbërve. Debra Bondi po bën 4 dekada që prodhon dhe shpërndan libra breil (alfabeti për të verbërit) në […]lexo më shumë...