Tags : Demenca

Ka harruar fytyrën e tij, por jo dashurinë për këta

Xhin MekGi (Gene McGehee) është 91 vjeçar dhe vuan nga demenca. Sëmundja është agravuar aq shumë, saqë kur i tregon foto të vetes, ai nuk e kujton fytyrën e tij. Në këto kushte kaq të vështira, jeta e tij ishte kthyer në një vorbull mërzie e harrese… derisa njohu një grup fëmijësh në një kopsht […]lexo më shumë...