Tags : dhuna ndaj femijeve

50 histori të fëmijëve të dhunuar “ecin” në kalldrëmin e

Dhuna në familje është një fenomen që fatkeqësisht prek shumë breza të shoqërisë shqiptare. Përveçse dhunës ndaj grave edhe rastet e abuzimit fizik/seksual me fëmijët kanë qenë të panumërt. Për të sjellë një ndjenjë revoltimi dhe reagimi për këto fenomene negative, UNICEF (Fondi i emergjencës së Kombeve të Bashkuara për fëmijët) ka sjellë në qytetin […]lexo më shumë...