Tags : dhune bashkeshortore

“Vajzën 3 vjeçe e përplasi në mur” Gruaja tregon dhunën

Një 38 vjeçare shqiptare ka treguar kalvarin e vuajtjeve e dhimbjes që ka përballuar në trupin e saj e jo vetëm. Nënë e një vajze tre vjeçare, gruaja thotë se ish bashkëshorti ishte i alkolizuar dhe përdorues droge, çka bënte që në familjen e tyre të kishte dhunë sistematike. Ajo tregon se ka patur raste […]lexo më shumë...