Tags : Diber

Banorët e fshatit shtyjnë makinën për të çuar të moshuarën

Një ngjarje e trishtë ndodhi ditën e djeshme në Limjan të Dibrës, ku një grua e moshuar humbi jetën rrugës për të shkuar në spital. Për shkak të reshjeve masive të dëborës, rruga në fshat ishte krejtësisht e bllokuar. E moshuara kishte shfaqur komplikime të shëndetit pikërisht për shkak të moshës e të ftohtit dhe […]lexo më shumë...