Tags : donacione

“Gjyshja më tregoi sa shumë lodhen atje” Si po mbledh

Një 8 vjeçare ka gjetur në mënyrën e saj një mënyrë për të ndihmuar spitalet në qytet, në veçanti atë ku punon gjyshja e saj. “Gjyshja punon në spitalin e përgjithshëm në Furnes dhe më ka treguar sesa shumë lodhen atje. Unë dua të mbledh sa më shumë donacione që të mundem… sepse dua të […]lexo më shumë...

Lutja e shqiptarit me aftësi të kufizuara i nxorri nga

Në një çadër të vjetër, 4 fëmijë të vegjël dhe dy prindër me fatin e keq. Dhimbje e vuajtje për Ermirën e Ardianin, të dy në gjendje aspak të mirë shëndetësore dhe pa një punë të përhershme. “Më vjen shumë keq për mamin, për babin, për motrën dhe vëllain. Jetojmë në kushte shumë të vështira. […]lexo më shumë...