Tags : Drenas

Lorik Cana dhe Elvis Naçi lumturojnë fëmijët e braktisur nga

I mbani mend 2 vogëlushët e braktisur nga nëna e tyre në Drenas të Kosovës? Jetonin me babain e tyre Pajazit Dugollin në një çadër të improvizuar me plastmasë. Jeta e tyre ishte një ferr, brenda fëmijët kishin pare të lëviznin gjarpërinj. Në shkollë fëmijët i diskriminojnë, shokët u thonë nuk keni shtëpi, jeni të […]lexo më shumë...

Drenas, historia dramatike e babait: Ndihmoni fëmijët, janë pa nënë!

“Shqiptarët për shqiptarët” ka udhëtuar në Drenas të Kosovës. Elvis Naçi ka takuar brenda një çadre të improvizuar kryefamiljarin Pajazit Dugolli. Prej 7 muajsh kryefamiljari me dy fëmijët e mitur jetojnë në këtë çadër. E ëma i ka braktisur prej kohësh. Në shkollë fëmijët i diskriminojnë, shokët u thonë nuk keni shtëpi. Babai i tha […]lexo më shumë...